Unge hjem

Velkommen til «Hjemme hos….»! Enten du er bare deg, eller dere er en stor familie, er det plass når vi møtes. Vi er en uformell gruppe med folk fra ca. 0-45 år og som oftest møtes vi hjemme hos hverandre en lørdag i måneden for sosialt samvær ved 16 tiden. Menighet er fellesskap, og det er alltid hyggelig å bli kjent med både store og små også utenom de kirkelige aktivitetene.

Når vi samles, pleier vi for enkelhets skyld å gjøre det slik at alle tar med noe til felles bord.  Av til går vi tur eller gjør andre aktiviteter og det hender også at vi har en liten andakt sammen. Følg med på kunnnngjøringen (se link i menyen til venstre) for nærmere informasjon.

Vi vil gjerne bli bedre kjent med deg – stikk innom, da vel!